Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@20:11:27 GMT

سازمان‌های مردم‌ نهاد در خط مقدم آموزش شهروندی

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۰۱۵۴۳

سازمان‌های مردم‌ نهاد در خط مقدم آموزش شهروندی

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه یزد دکتر سعید عطار رییس دبیرخانه کانون‌های تفکر دانشگاه در این نشست که با محوریت "آموزش شهروند هوشمند" به‌صورت مجازی تشکیل شد، تعیین جامعه هدف و دسته‌بندی شهروندان واجد شرایط آموزش را از اولویت‌های برنامه‌ریزی این حوزه دانست که با استفاده از تجربه گذشته و آسیب‌شناسی نظام‌های موجود می‌توان به طراحی نظام تشویقی مرتبط با موضوع پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فقر آموزشی موجود، فعالیت انجمن‌های مدنی حال حاضر را مبتنی بر پروژه عنوان کرد که تعلم این دسته به جهت تحقق اهداف آموزشی در زمینه شهروند هوشمند حائز اهمیت است.

دکتر امیر جهانگرد، عضو هیات‌علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد با تأکید بر نقش فعال سازمان‌های مردم‌نهاد، امکان گسترش فرهنگ در سایه آموزش به سمن‌ها را مطرح کرد و آموزش از طریق بازی (gamification) را راهی مؤثر برای آموزش به گروه سنی پایین‌تر جامعه دانست.

آموزش مجزا با در نظر گرفتن گروه سنی مختلف افراد جامعه و ایجاد انگیزه اولیه لازم، از مباحثی بود که دکتر عاطفه شهبازی مدرس دانشگاه یزد به آن پرداخت. به گفته او سازمان‌های مردم‌نهاد واحدهای متخصصی هستند که برای استفاده از این ظرفیت در جهت آموزش شهروندی، آموزش سمن‌ها در اولویت قرار می‌گیرد.

دکتر رضا اکبری، عضو هیات‌علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد با انتقاد از حذف ردیف بودجه فرهنگی شهر به بی‌رغبتی عمومی موجود در حوزه آموزش اشاره کرد و در همین راستا جهت‌دهی مدیران شهری برای تشکیل ساختار واحد، ورود مباحث شهر هوشمند در تمام لایه‌های مرتبط با امور شهروندان و توسعه محتوای آفلاین توسط مدیران شهری برای شهروندان را پیشنهاد داد.

دکتر نجما اسماعیل‌پور، عضو هیات‌علمی گروه شهرسازی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد با اشاره به لزوم تعیین متولی آموزش شهروندی، معرفی بسترها و جزئیات نحوه آموزش را از وظایف متولیان این حوزه دانست.

وی مرتبط ساختن موضوعات مورد آموزش با زندگی روزمره افراد را یکی از عوامل موفقیت در حصول نتیجه خواند و با تأکید بر تنوع ابزار آموزشی از عدم تمایل بخشی از شهروندان به موضوعات هوشمند سازی به علت شکاف دیجیتالی نسلی سخن به میان آورد.

دکتر اسماعیل‌پور با تشریح تأثیر دوچندان سطح تحلیل پایین به بالا در این حوزه، بهره‌گیری از ظرفیت هیات‌ها و مراکز مذهبی شهری را گامی نتیجه‌بخش در آموزش شهروندی مطرح کرد. وی همچنین سفرهای هوشمند برای اقشار مختلف جامعه ازجمله جوانان در جهت استفاده از تجارب دیگر مناطق در حوزه شهر هوشمند را مؤثر دانست.

دکتر محمدرضا پژوهان عضو هیات‌علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد با بررسی ابعاد فرهنگی آموزش شهروندی، آموزش را در زمان اعلام نیاز عمومی افراد به یک مساله، ثمربخش دانست که نوعی احساس التزام را به همراه دارد.

وی آموزش گسترده در ابعاد مختلف را عملیاتی نخواند و محدودسازی محتوای آموزشی جهت تمرکز در انتقال اطلاعات را رویکردی مؤثر درزمینه آموزش شهروندی معرفی کرد.

در این نشست، دکتر وحید رنجبر، دکتر حمید میرجانی، دکتر مهدی فلاح تفتی از اعضای هیات‌علمی دانشگاه یزد، مسعود پورزحمت‌کش عضو هیات‌علمی دانشگاه امام جواد (ع)، مهدی حجازی رییس گروه سرزمین آمایش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد، مهدی پارساییان رییس گروه فاوای استانداری یزد، مهندس اکرم فداکار معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد، مهندس علیرضا کاظمی مدیرعامل شرکت سپهر افزار ایرانیان، محمدعلی عاقلی مدیرعامل شرکت سیکاس یزد، حمیدرضا دهقان‌پور عضو هیات مدیره شرکت پویاریس یزد، مجید کریمیان فعال حوزه شهر هوشمند و فاطمه زارع کارشناس پژوهشی دبیرخانه کانون‌های تفکر دانشگاه یزد نیز حضور داشتند.

برچسب‌ها یزد شهر هوشمند دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد شهر هوشمند دانشگاه یزد شهر هوشمند دانشگاه اخبار کنکور دانشگاه یزد آموزش شهروندی عضو هیات علمی شهر هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خط مقدم جنگ نرم
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال