Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-متخصص طب سنتی: عمل به توصیه‌های طب ایرانی در پیشگیری از بهبود روند درمان مبتلایان به آنفلوآنزا، کرونا و سایر بیماری‌های شایع فصل پاییز می‌تواند به میزان قابل توجهی مؤثر باشد.
به گزارش آریا، متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توجه به در پیش بودن فصل پاییز و احتمال افزایش همزمان ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا، گفت: عمل به توصیه‌های طب ایرانی در پیشگیری از بهبود روند درمان مبتلایان به آنفلوآنزا، کرونا و سایر بیماری‌های شایع فصل پاییز می‌تواند به میزان قابل توجهی مؤثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خانم دکتر فاضله حیدریان مقدم پیروی از سبک زندگی سالم زندگی را برای تقویت سیستم ایمنی مؤثر دانست و گفت: یکی از مهمترین فاکتور‌ها در ارتقا سیستم ایمنی بدن تنظیم ساعت خواب و بیداری است.
این متخصص طب سنتی با بیان این که اساسی‌ترین تنظیمات بدن از جمله سیستم ایمنی، مغز و اعصاب، غدد درون ریز و حتی گوارش، تحت تأثیر خواب عیمق است گفت: تنها زمانی که خواب عمیق می‌شود ارگان‌های مختلف بدن خود را بازسازی و تنظیم می‌کنند.
خانم دکتر حیدریان مقدم اولویت خواب و استراحت کامل را برای ارتقا سیستم ایمنی بدن ضروری ذکر کرد و افزود: حدود ساعت 11 شب تا 4 صبح برخی هورمون‌هایی که برای سلامت بدن بسیار ضروری هستند در خواب ترشح می‌شوند و اگر فردی در این ساعات بیدار باشد، به طور قطع این هورمون‌ها نمی‌توانند به طور مناسب در بدن ترشح شوند.
وی با بیان این مطلب که با سردتر و خشک شدن هوا طب ایرانی و دانشگاهی توصیه‌های کاربردی با این هدف که در این فصول چه بخوریم و چه نخوریم را به مردم توصیه می‌کند، خاطرنشان کرد: باید از رژیم‌های خاصی در این فصول استفاده کنیم.
متخصص طب سنتی دانشگاه در ادامه پرهیز از مصرف غذا‌های ترش، شور، پر ادویه، تند، سرخ کردنی ها، فست فود‌ها را مورد تأکید قرار داد و استفاده از غذا‌هایی آبکی مثل سوپ، آش و یا نخود آب را برای فصل پاییز گزینه بسیار مناسب دانست.
وی افزود: این غذا‌ها می‌توانند علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، در زمان بیماری نیز طول درمان را کاهش دهند.
خانم دکتر حیدریان مقدم با اشاره به این که مبتلایان به یبوست نسبت به سایرین بیشتر مستعد ابتلا به انواع بیماری‌های عفونی هستند توضیح داد: یبوست موجب می‌شود تا انباشت مواد زائد در بدن فرد بیشتر شود، زیرا بدن را با انباشت و تجمع مواد زائد روبرو می‌کند.
توصیه‌های تغذیه‌ای برای تقویت سیستم ایمنی بدنوی گفت: به طور معمول دفع ادرار، مدفوع و یا تعریق، راه‌های خروج و تجمع مواد زائد در بدن هستند که باید با رعایت اصول تغذیه‌ای این مواد از بدن خارج شوند.
خانم دکتر حیدریان مقدم با بیان این که دفع گوارشی، ادرار، تعریق و دفع ترشحات مخاطی به ترتیب به پاکسازی گوارشی، خون و اعضاء کمک می‌کنند تأکید کرد: اگر دفعی بیش از حد نیاز، چون اسهال، تکرر زیاد ادرار و تعریق زیاد باشد یا به عکس کاهش دفع در یبوست‌ها و احتباس ادرار و دفع نشدن عرق صورت گیرد، تعادل مواد بدن به‌هم می‌خورد و کسالت و بیماری رخ می‌دهد.
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: با باقی ماندن مواد زائد در بدن این مواد در بدن باقی می‌ماند و زمینه را برای ابتلای بیشتر به انواع بیماری‌ها فراهم خواهد شد.
وی با بیان این که خاکشیر بعنوان یک ملین آرام شناخته می‌شود گفت: مصرف خاکشیر ضمن افزایش حرکات روده به پیش‌گیری و درمان یبوست کمک می‌کند. شربت خاکشیر در صورتی که با آب گرم تهیه شود به درمان یبوست کمک می‌کند و در طب سنتی از خاکشیر برای پاکسازی روده‌ها و درمان بیماری اسهال استفاده میشود.
خانم دکتر حیدریان مقدم افزود: مصرف خاکشیر به صورت ناشتا و با آب گرم می‌تواند راهکار مؤثری برای رفع یبوست باشد.
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه استفاده از انجیر را یکی دیگر از گزینه‌های کمک به رفع یبوست دانست و گفت: می‌توانید انجیر خشک را یک شب قبل در آب بخیسانید و صبح ناشتا همراه با آبی که در آن خیسانیده است میل و یا قبل از هر وعده غذایی دو عدد انجیر استفاده کنید.
وی با اشاره به این که هوای سرد یکی از مهمترین عوامل ابتلا به عفونت‌های ویروسی است توضیح داد: باید سر و صورت، بینی و سینوس‌ها در معرض باد سرد قرار ندهیم و در زمستان با پوشاندن این نواحی احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی را به میزان قابل توجهی کم کنیم.
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه ضرورت شست وشوی مکرر دست ها، پوشیدن ماسک، استفاده از مواد صدعفونی کننده و رعایت فاصله اجتماعی را در همه گیری کرونا و پیشگیری از سایر بیماری‌های شایع فصل سرما ضروری دانست.
خانم دکتر حیدریان مقدم با بیان این مطلب که طب سنتی دانشگاهی به طور کامل بر پایه پژوهش و تحقیق شکل گرفته ادامه داد: تمامی توصیه‌های ارائه شده توسط پزشکان طب سنتی ایرانی بر پایه پژوهش و تحقیق شکل گرفته و اثر گذاری این علم در سلامت جامعه به اثبات رسیده است.
وی با اشاره به اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن بویژه در دوران بحران کرونا گفت: مصرف روزانه آب سیب شیرین، شیربادام، حریره بادام، دمنوش عناب و شربت آب و عسل می‌تواند به میزان قابل توجهی به افزایش سیستم ایمنی بدن کمک کند.
خانم دکتر حیدریان مقدم به مبتلایان به کرونا نیز توصیه کرد: در مرحله اول و حاد این بیماری که به طور معمول با تب و بدن درد و حال عمومی وخیم روبروست، استراحت حرف اول را می‌زند بنابراین باید مبتلایان به این موضوع توجه داشته باشند که با استراحت کافی و مصرف مایعات فراوان می‌توانند به میزان قابل توجهی به مهار بیماری کمک کنند.
وی پرهیز از مصرف دم نوش‌هایی با مزاج گرم همانند همانند زنجبیل و آویشن را ضروری ذکر کرد و استفاده از دم نوش عناب، گل ختمی، لعاب به دانه و نشاسته را برای بهبود روند بیماری مؤثر ذکر کرد.
مصرف آب سیب و لیموشیرین و پرهیز از استفاده از آب میوه‌های ترش یکی دیگر از توصیه‌های خانم دکتر حیدریان مقدم برای جلوگیری از روند بیماری کرونا بود.
وی در ادامه پاشویه با گیاه پنیرک و یا آبی که در آن کاهو خیسانده شده، مصرف استامینوفن و مایعات فراوان را برای کاهش تب درمبتلایان به کرونا و آنفولانزا ضروری ذکر کرد.
گرم کردن بدن در مرحله دوم بیماری و زمانی که بیماری کمی کنترل شده یکی دیگر از توصیه‌های این متخصص طب سنتی دانشگاه بود.
وی افزود: قدم زدن آهسته، شروع فعالیت‌های محدود فیزیکی، استفاده از دم نوش عناب، شربت آب و عسل، لعاب به دانه و یا سه پستان می‌توانند به میزان قابل توجهی روند بهبودی را سریع‌تر کند.
خانم دکتر حیدریان مقدم با اشاره به خواص شگفت انگیر شیر و زردچوبه گفت: این نوشیدنی می‌تواند علاوه بر افزایش سطح ایمنی بدن اثرات التیام بخشی نیز داشته باشد.
وی در ادامه مصرف دم نوش بابونه را برای درد‌های استخوانی شدید و دمنوش گل گاو زبان شیرین را نیز برای ایجاد رفع اضطراب و کاهش درد‌های عضلانی مؤثر دانست.
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه استفاده از روغن‌هایی همانند بابونه و روغن زیتون را تسکین دهنده مؤثری ذکر کرد.
خانم دکتر حیدریان مقدم در خاتمه خطاب به عموم مردم تأکید کرد: درمان‌های مدعیان دروغین طب سنتی برای درمان کرونا را باور نکنید، زیرا با توجه به قوانین درمانی کشور و استاندارد‌های بین المللی تأیید داروها، هیچ گونه تجویز دارویی و درمانی نباید بدون شواهد و مستندات علمی، صورت گیرد و بنابراین اعلام عمومی مطالب فاقد پشتوانه‌های تحقیقاتی بالینی در رسانه‌های رسمی و فضای مجازی اشتباه است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: توصیه تغذیه تقویت سیستم ایمنی بدن میزان قابل توجهی تقویت سیستم ایمنی سیستم ایمنی بدن فصل پاییز مواد زائد بیماری ها دم نوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۸۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، مقامات ایمنی خودروی آمریکا اعلام کردند که تحقیقات آنها در مورد سیستم خودران تسلا حداقل ۱۳ تصادف مرگبار را شناسایی کرده است که این ویژگی در آنها دخیل بوده است. تحقیقات همچنین نشان داد که ادعا‌های این خودروساز الکتریکی با واقعیت مطابقت ندارد.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) فاش کرد که طی تحقیقات ایمنی ۳ ساله خود بر سیستم‌های خودران، که در آگوست ۲۰۲۱ آغاز شد، حداقل ۱۳ تصادف تسلا را شناسایی کرد که شامل یک یا چند کشته، و جراحات جدی بسیاری بود که در آنها سوء استفاده راننده از سیستم نقش آشکاری داشت.

همچنین شواهدی یافت شده است که ضعف سیستم تعامل راننده تسلا برای قابلیت‌های عملیاتی مجاز خودکار مناسب نبوده است، که منجر به شکاف ایمنی در این حوزه شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه هاهمچنین این نگرانی را مطرح کرد که نام سیستم خودران تسلا ممکن است رانندگان را به این باور برساند که اتوماسیون قابلیت‌های بیشتری نسبت به آن دارد و رانندگان را به اعتماد بیش از حد به اتوماسیون دعوت کند.

تسلا در ماه دسامبر اعلام کرد که بزرگترین فراخوانش تا کنون، شامل ۲.۰۳ میلیون وسیله نقلیه آمریکایی - یا تقریباً تمام وسایل نقلیه خود در جاده‌های ایالات متحده - برای اطمینان از توجه بهتر رانندگان هنگام استفاده از سیستم پیشرفته کمک راننده خود بوده است.

این اداره پس از شناسایی نگرانی‌های ناشی از حوادث تصادف پس از نصب به‌روزرسانی نرم‌افزار فراخوان خودرو‌ها «و نتایج آزمایش‌های اولیه خودرو‌های اصلاح‌شده، دومین تحقیق خود را آغاز می‌کند.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها  گفت که تسلا به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را برای رسیدگی به مسائلی که به نظر می‌رسد مرتبط با نگرانی‌هایش است، منتشر کرده است، اما آنها را بخشی از فراخوان یا تصمیم دیگری برای رفع نقصی که خطر ایمنی غیرمنطقی دارد، قرار نداده است. همچنین به بیانیه تسلا استناد کرد که بخشی از راه حل، هم مالک را ملزم به انتخاب می‌کند و هم به راننده اجازه می‌دهد تا به راحتی آن را برگرداند».

تسلا در ماه دسامبر گفت که کنترل‌های سیستم نرم‌افزاری خودران ممکن است برای جلوگیری از سوءاستفاده راننده کافی نباشد و می‌تواند خطر تصادف را افزایش دهد.

تسلا بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر در این مورد پاسخ نداد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • جزئیات تازه و تکان‌دهنده از خودکشی سمیرا آل سعیدی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آخرین وضعیت بیماری ترانه علیدوستی
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال