Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@06:02:36 GMT

مامایی، خط مقدم سلامت مادران و نوزادان است

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۴۹۹۲۰

مامایی، خط مقدم سلامت مادران و نوزادان است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر محسن محورمدیر عامل بیمارستان رضوی هم‌زمان با روز جهانی ماما در حاشیه مراسم تقدیر از ماما‌های فعال در بیمارستان فوق تخصصی رضوی گفت: مادر شدن یکی از معجزات بزرگ الهی است و کمک به بانویی که این ودیعه الهی را با تمام جان و دل خود پذیرفته باشد نیز بر عهده ماماهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خداوند، مادران و همراهان مادران را گلچین می‌کند و این است که ماماها، نخستین شاهد معجزات الهی و فرشته یاری‌رسان به مادران، از سوی پروردگار برای اجرای این مهم انتخاب می‌شوند.


وی افزود: در واقع، ماما‌ها همچون فرهیختگان، در طلیعه به بار نشستن یک زندگی نو، سلامت مادر و نوزاد را تضمین کرده، با دانش و مهارت خود، جامعه را به سوی حیاتی سراسر سلامت سوق می‌دهند و از تمامی مشکلاتی پیشگیری می‌کنند.

دکتر محور تصریح کرد: با اشاره به نقش مهم ماما‌ها در تأمین سلامت مادر و نوزاد در شرایط کنونی کشور، اضافه کرد:
با تمام دشواری‌هایی که فعالیت مامایی دارد و همگی از آن باخبریم، ماما‌های کشورمان در این روز‌های درگیری کشور با ویروس منحوس کرونا، فداکارانه با تلاش در حفظ سلامت خود که نزدیک‌ترین فرد به مادر حین زایمان هستند، در دفاع از سلامت مادر و نوزاد با رعایت همه جانبه بهداشت کوشیدند..
دکتر محور بیان کرد: همه می‌دانیم رعایت اصول بهداشتی در شرایط کنونی بسیار ضروری بوده و این امر در موقعیتی که مادران به انتظار دیدار نوزاد سالم خود هستند، بیش از پیش سختی‌آفرین و طاقت‌فرساست چراکه نخست، بیمار با خطر بالا و نوزادی با امکان دریافت هر نوع عفونتی، پیش روی بوده و تضمین سلامتی آن دو نیز بر عهده ماماست و این وظیفه بزرگی است که دانش مامایی به دوش می‌کشد

انتهای پیام//ف. غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمارستان رضوی مامایی نوزادان سلامت مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۹۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مائده مهدی‌پور، یکشنبه شب در نشست یکشنبه‌های الگویی با موضوع معرفی الگوی شبکه فعالان مردمی جمعیت برنا با بیان اینکه فرزندآوری یک دغدغه جمعی است و ما برای آگاه‌سازی زنان در این زمینه کار را از سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه، به‌دنبال مجموعه‌های دارای دغدغه جوانی جمعیت و مرتبط با این موضوع رفتیم.

مهدی‌پور افزود: در قدم اول، افراد دغدغه‌مند شناسایی شدند و جلساتی با حضور آنها برگزار شد.

فعال اجتماعی و فرهنگی جوانی جمعیت از شناسایی ۸۰۰ مادر دو فرزندی در یزد خبر داد و گفت: مولفه‌های این خانواده‌ها از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تفریحی مورد بررسی قرار گرفت.

وی از تنظیم پرسشنامه برای مادران دو و سه فرزندی و تکمیل آن توسط مادران خبر داد و عنوان کرد: مادران سه تا چهار فرزندی نیز که مسیر فرزندآوری را طی کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند و فشارهای اجتماعی که به آنها وارد می شد، بررسی کردیم.

مهدی پور ادامه داد: این مادران برای دیگر خانواده ها به عنوان الگوی عینی معرفی شدند و شرایطی فراهم شد که مادران بتوانند با مادران چهار فرزندی ارتباط نزدیک داشته باشند و این دورهمی ها به صورت محله ای ادامه دارد.

وی یادآور شد: این دورهمی ها به یکی از پدران چهار فرزندی سپرده شد و کارگروهایی ذیل این دورهمی ها تشکیل شد ضمن اینکه این پدران و خانواده هایشان یک دورهمی خانوادگی را با دیگر خانواده ها برگزار می کنند.

مهدی پور به تشریح برنامه های این دورهمی ها پرداخت و گفت: به دنبال برگزاری این دوره ها، بانک اطلاعات خوب و دقیقی از خانواده های چهار فرزندی در یزد شکل گرفت.

وی همچنین با اشاره به مادران دهه هشتادی که از آنها به عنوان «برنا مام» یاد می شود، افزود: مادران دهه هشتادی در سالهای اولیه ازدواج دچار فشار فرهنگی و اجتماعی بودند بنابراین شبکه مجازی تشکیل شد و مسائل و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی پور با اشاره به دورهمی هایی که توسط برنا مام‌ها تشکیل شده، بیان کرد: اتفاقات جالبی به واسطه این دورهمی ها شکل گرفت از جمله اعتکاف مادر و کودک که به کمک همین هسته ها برگزار شد که اتفاق ناب و ویژه ای بود.

این فعال اجتماعی به تشریح ارتباطات برقرار شده با حوزه های علمیه، ماماها، مراکز بهداشت و ... پرداخت و افزود: تلاش شده تا شرایط به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و تا حدی اقتصادی برای ترغیب مادران به فرزندآوری و کمک به جوانی جمعیت فراهم شود.

کد خبر 6091522

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • امیریه دامغان میزبان پانزدهمین جشنواره گل غلتان نوزادان می شود
  • (ویدئو) نوزاد فلسطینی متولد شده از مادر جان‌باخته درگذشت
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • ببینید | در خط مقدم