Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا مقدم فر گفت: امروز آقای دکتر نمکی یک قهرمان ملی است و ایثارگرانه در خط مقدم حاضر شده و مردم هم خادمان خود را به خوبی می‌شناسند.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا مقدم فر کارشناس مسائل سیاسی و مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه با حضور در برنامه فرمول یک شبکه اول سیما، طی سخنانی درباره شرایط کشور در مقابله با بیماری کرونا گفت: موضوعی که امروز مردم ما درگیر آن هستند دو وجه دارد که یک وجه آن غم و غصه و یک وجه آن زیبایی و همدلی مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه شیوع کرونا به عنوان یک وضعیت خطیر می‌تواند واقعیت‌های هر جامعه‌ای را نشان بدهد، کما اینکه امروز واقعیت جامعه ایران و بسیاری دیگر از جوامع دنیا در حال آشکار شدن است، افزود: این همبستگی اجتماعی و معنویت و صفایی که امروز بین مردم هست بسیار زیباست. اینکه پرستاری عروسی خود را لغو کرد یا پرستار دیگری مدت طولانی به خانه نرفته تا به بیماران کمک کند، بسیار ارزشمند و زیبا است.

مقدم فر شرایط اجتماعی کشور را در قیاس با بسیاری از کشور‌ها بسیار بهتر عنوان کرد و اظهار داشت: امروز ۱۷۰ کشور در دنیا درگیر بیماری کرونا هستند، اما به اذعان خود خارجی‌ها شرایط ایران در برخی جنبه‌ها بهتر از بسیاری از کشور هاست.

مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه با اشاره به خدمات نیرو‌های مسلح در مقابله با کرونا گفت: با یک فرمان رهبر معظم انقلاب، تمام ظرفیت نیرو‌های مسلح در ارتش، سپاه و بسیج و ناجا پای کار آمد و امروز حدود ۲۰۰ هزار بسیجی در حال خدمت رسانی به مردم هستند.

وی تصریح کرد: صحنه‌هایی که این روز‌ها می‌بینیم، یادآور دوران دفاع مقدس است و ما شاهدیم که علاوه بر مردم، مسئولان بسیاری هم پای کار هستند.

مقدم فر با اشاره به خدمات وزیر بهداشت عنوان کرد: امروز آقای دکتر نمکی یک قهرمان ملی است و ایثارگرانه در خط مقدم حاضر شده و مردم هم خادمان خود را به خوبی می‌شناسند.

وی همدلی مردم ایران در مقابله با بیماری کرونا را در دنیا بی نظیر دانست و گفت: امروز مردم ما حتی در خانه‌های خود مشغول تولید ماسک و لباس بهداشتی هستند و این ایثار مردم حتما با لطف و نصرت الهی همراه خواهد شد.

مقدم فر با ارزشمند خواندن کار صدا و سیما در این شرایط اظهار داشت: کاری که امروز عزیزان ما در صدا و سیما می‌کنند و با چندین نفر پرسنل و تولید برنامه‌ها و سریال‌های مختلف درحال تلاش برای سرگرم کردن مردمی هستند که مجبورند در خانه بمانند، کمتر از کار پزشکان نیست و این عزیزان هم ایثارگرانه در میدان حضور دارند.

مشاور رسانه‌ای فرمانده سپاه در ادامه با اشاره به اظهارات یک نویسنده آمریکایی گفت: امروز خود انگلیسی‌ها در فضای مجازی روایت می‌کنند که در انگلیس مردم برای رزق روزانه خود دچار مشکل هستند و مجبورند ساعت‌ها برای برخی اقلام معمولی و نه بهداشتی و ضدعفونی بگردند؛ در آمریکا فروشگاه‌ها به غارت رفته است، اما ایران در اوج تحریم‌ها با این مشکلات روبرو نیست. این ناشی از فرهنگ غنی ایرانی اسلامی مردم ماست.

وی با بیان اینکه در کنار این غم و غصه‌های این روز‌های مردم، ما صحنه‌های زیبایی هم می‌بینیم، خاطرنشان کرد: امروز ملت ایران در یک امتحان بزرگ قرار دارند و البته تا امروز هم خوب امتحان پس داده اند و آنچه در تاریخ می‌ماند همین صحنه‌های زیباست.

مقدم فر ادامه داد: سالهاست، شاید نزدیک به ۴۰ سال، که رسانه‌ها و شخصیت‌های غربی میخواهند ایرانیان را جزو عصبی‌ترین و خشن‌ترین ملت‌های دنیا معرفی کنند و برخی کشور‌های اروپایی (مانند دانمارک و ...) و آمریکایی را شادترین و همدلترین و متمدن ترین. حتی برخی خودباخته‌های داخلی هم همین حرف‌ها را تکرار می‌کردند که باید رفت و از دانمارکی‌ها تمدن را یاد گرفت. حالا در این موقعیت مرزی ببینید چه اتفاقی دارد می‌افتد؟ ایرانی‌ها به کمک یکدیگر آمده اند و فضای غالب فضای ایثارگری است، اما در برخی دیگر از همین کشور‌ها غارت و خالی کردن قفسه‌ها بسیار برجسته و پررنگ است. ایرانی‌ها سعی می‌کنند حتی درخانه‌های خود برای کمک به پزشکان و مبتلایان و مردم عادی ماسک و گان و... درست کنند، ولی در آمریکا برخی از مردمشان اسلحه در خانه انبار می‌کنند تا در زمان قحطی بتوانند بهتر همدیگر را بدرند و خود را نجات دهند!

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به نوع برخورد برخی دولت‌های اروپایی مانند فرانسه و همچنین کشوری مانن آمریکا با موضوع کرونا گفت: امروز شاهد هستیم دولت فرانسه می‌گوید ممکن است افراد ۸۰ سال به بالا را درمان نکنیم، اما در ایران چنین خبری نیست، چون در فرهنگ ما به تکریم سالمندان سفارش شده است. ما شاهد بودیم رییس جمهور آمریکا در ابتدا با تمسخر با کرونا برخورد کرد، اما بعدا مجبور شد کار را جدی بگیرد.

مقدم فر ادامه داد: حکومت اسلامی در ایران مردم را خانواده خود می‌داند، اما مردم در برخی کشور‌های اروپایی و آمریکایی برای تهیه کیت تشخیص کرونا مجبور هستند قیمت‌های بالایی بپردازند و نمی‌توانند هزینه‌های درمان را بدهند.

وی در ادامه صحبت‌های خود گفت: ملاصدرا انسان‌ها را به ۵ گروه تقسیم می‌کند که در بیان او عالی‌ترین مقام، مربوط به انسان‌های عاقل متعالیه است. یعنی انسان‌هایی که هم به فکر دنیا و هم به فکر آخرتشان هستند.

مشاور فرمانده کل سپاه همچنین عنوان کرد: امروز اکثر مردم ما عاقل متعالیه هستند، اما عده کمی هم خطر را جدی نگرفته اند. مردم بدانند در این حوزه تنها مسئولیت خودشان را ندارند و در قبال دیگران هم مسئول هستند، چون می‌توانند ناقل باشند و جان افراد آسیب پذیر را به خاطر بیندازند؛ لذا مردم برای کوتاه شدن روند این بیماری باید در خانه بمانند چراکه یکی از دلایل طولانی شدن این بیماری تماس زیاد است که می‌توان با کم کردن تماس‌ها زنجیره این بیماری را قطع کرد.

مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به حجم گسترده عملیات روانی دشمن علیه ایران اظهار داشت: در این شرایط که جامعه درگیر ویروس کروناست، ما چالش دیگری هم داریم که برخی به آن کرونا پلاس می‌گویند.

وی ادامه داد: یکی از این موارد، ویروس رسانه‌های بیگانه است که این‌ها در هیچ شرایطی به ملت ما رحم نکردند سعی کردند و همیشه به دنبال فرصتی هستند تا مردم را به خطر بیندازند.

این مدرس دانشگاه افزود: در خود انگلیس این همه مشکلات وجود دارد و آن‌ها برای تامین غذای مردم با مشکل مواجه هستند، اما بی بی سی فارسی در ایران دنبال عده‌ای بی عقل می‌گردد که می‌روند و در حرمها، ضریح امامزاده یا امام معصوم را لیس می‌زنند. آن‌ها می‌خواهند به این وسیله بین عقل و دین دو قطبی ایجاد کنند. در حالی که عمده‌ی این‌ها تحت تاثیر همان شیعه انگلیسی هستند که عوامل اصلی شان را انگلیس هدایت و حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: این در صورتی است که همه مراجع و رهبر انقلاب دستور به رعایت توصیه‌های پزشکی دادند و حتی حرم‌های مطهر و نماز‌های جمعه و مساجد هم تعطیل شد.

مقدم فر تصریح کرد: جریان هدایت شده توسط شیعه انگلیسی درب حرم حضرت معصومه را شکستند تا داخل حرم بروند. این همان تعالیم غلط شیعه انگلیسی است. خود انگلیس این‌ها را حمایت کرده و خودش هم آن‌ها را تبلیغ می‌کند. سنی تحت تاثیر آمریکا هم ماجرای شیوع کرونا را ربط می‌دهد به برخی مراکز علمی و تحصیلی که خارجی‌ها در آن درس می‌خوانند و می‌خواهد وحدت شکنی کند. آن‌ها هم تحت تاثیر کذبیات آمریکا و سعودی‌ها هستند.

مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه در پایان گفت: در سوی دیگر نیز اپوزیسیون داخلی وجود دارد. این عده نمک به زخم مردم می‌زنند. عده‌ای هم که دچار افراط و تفریط هستند در هر شرایطی سعی می‌کنند به نظام ضربه بزنند. این‌ها نباید تحت تاثیر فضا قرار بگیرند و حرفی بزنند که بعدا مجبور شوند تکذیب کنند. امروز وقت انتقاد نیست و مردم بیش از هر چیز به آرامش نیاز دارند و نباید این وحدت و همدلی را از دست بدهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حمیدرضا مقدم فر مشاور فرمانده کل سپاه وزیر بهداشت ویروس کرونا بیماری کرونا مشاور رسانه ای فرمانده کل سپاه تحت تاثیر مقدم فر مردم ما کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۴۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برنامه سینماهای تهران، مشهد و شیراز امروز ۹ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • سوتی بزرگ در اسمکدان امروز؛ آیا کودی رودز مصدوم شد؟ / فیلم
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • رسانه‌ها در خط مقدم جهاد تبیین هستند
  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • دعوت استاندار لرستان سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • دعوت استاندار از سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود