Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@04:13:02 GMT

خطرات آبله مرغان برای زنان باردار

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۳۹۸۹۴

خطرات آبله مرغان برای زنان باردار

به گزارش خبرگزاری مهر، در تمامی زندگی یک فرد ، بیماری‌های مختلفی وجود دارد که ممکن است آن شخص مبتلا به آن بیماری‌ها شود. یکی از این بیماری‌ها ، آبله مرغان (Chiken pox) است که یک عفونت به شدت مسری است. این بیماری اغلب در دوران کودکی، فرد را مبتلا می‌کند و مهم‌ترین علامت آن بروز جوش‌های تاول مانند در کل بدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از علائم آبله مرغان می‌توان به تب‌، درد شکمی یا احساس ناخوشی عمومی که یکی، دو روز طول می‌کشد، بثورات پوستی از جمله روی پوست سر، داخل دهان‌، بینی اشاره کرد. ویروس آبله مرغان از راه قطره‌های ریز در هوا یا تماس با ضایعات پوستی، از فرد بیمار انتقال می‌یابد.

همه چیز در مورد آبله مرغان

آبله مرغون توسط ویروسی به نام واریسلازوستر که از خانواده ویروس هرپس است، ایجاد می‌گردد. این ویروس بعد از ایجاد آبله مرغان (Chiken pox)، در همه افراد به صورت نهفته ، جایگزین می‌شود و فعالیت مجدد آن (اغلب در دوران بزرگسالی ) منجر به بیماری زونا یا هرپس زوستر می‌گردد.

شاید آبله مرغان را با روش‌های مختلف سنتی بتوان درمان کرد اما برای درمان کامل این بیماری و جلوگیر از ابتلاء مجدد بیمار به آبله مرغان بهتر است که از واکسن آبله مرغان استفاده نمود.

واکسن ابله مرغان برای کودکان و اطفال

واکسن آبله مرغان یا واریسلا می‌تواند برای اطفال وکودکان در مدرسه و مهد کودک که در معرض افراد بسیار زیادی هستند و احتمال مبتلا شدن به ان بالا می‌باشد، مناسب باشد. تزریق این واکسن برای اطفال بسیار مهم است زیرا کودکان در هنگام ابتلاء به این بیماری، رنج زیادی را متحمل می‌شوند.

تزریق واکسن آبله مرغان در کلینیک تخصصی اطفال

کلینیک تخصصی اطفال دکتر کامبیز هرمان مقدم، متخصص اطفال و کودکان، به عنوان مرکز تخصصی تزریق واکسن آبله مرغان جهت رفاه حال مراجعه کنندگان از قبیل خانم‌های باردار، کارکنان بیمارستان، افراد در تماس مستقیم با افراد بیمار و کودکان در مهد کودک‌ها تأسیس گردیده است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره تزریق واکسن آبله مرغان یا واریسلا به لینک آن مراجعه نمائید.

دکتر کامبیز هرمان مقدم، متخصص تزریق واکسن ابله مرغان در ایران

تماس با ما ۰۲۱۸۸۲۱۳۲۱۸

واکسن آبله مرغان قبل از بارداری

یکی دیگر از خطرات ابتلاء به آبله مرغون در طول بارداری این است که امکان دارد نوزاد با آن متولد شود. اگر مادر بین ۵ روز قبل تا ۲ روز بعد از زایمان مبتلا شود و اقدام خاصی برای محافظت از جنین انجام نشود، خطراتی برای جنین به همراه خواهد داشت. خطرناک ترین دورۀ ابتلاء بیست هفتۀ نخست بارداری، به ویژه هفته‌های هشتم تا بیستم است. ابتلاء به آبله مرغان در این دوره هم با بروز عوارض جدی برای مادر، مانند ذات‌الریه همراه است و خطر ابتلای جنین به سندرم آبله مرغان مادرزادی را نیز به دنبال دارد.

سندرم آبله مرغان مادرزادی می‌تواند منجر به نقص‌های مادرزادی شود.

دکتر کامبیز هرمان مقدم، دکتر متخصص اطفال یوسف آباد

تماس با ما ۰۲۱۸۸۲۱۳۲۱۸

اگر نسبت به آبله مرغان ایمن نیستید، امکان تزریق واکسن آبله مرغان در دوران بارداری وجود ندارد. به همین دلیل، بهتر است پیش از بارداری به پزشک مراجعه کنید تا معاینات لازم پیش از بارداری را انجام داده و در صورت نیاز، واکسن آبله مرغان برای زنان باردار را از پزشک خود دریافت کنید.

قیمت واکسن آبله مرغان

ابتدا باید بدانیم هزینه که برای حفاظت و جلوگیری ابله مرغان انجام می‌دهیم چقدر اهمیت دارد چقدر می‌تواند از جنین که در دل مادر قرار دارد حفاظت کند. قیمت خود واکسن ابله مرغان در کشورهای خارجی بین ۱۰۰ الی ۱۲۰ دلار است. در صورت نیاز به تزریق، هزینه جدا دریافت می‌گردد.

کامبیز هرمان مقدم، دکتر ختنه تهران

عمل ختنه یکی از عمل‌های مهم کودکان می‌باشد که بهتر است نزد یک متخصص اطفال باسابقه و در یک کلینیک تخصصی نوزادان انجام گیرد تا شما به عنوان پدر و مادر نوزاد اطمینان حاصل کنید که مشکلی در طی این عمل برای کودک دل بندتان ایجاد نمی‌شود.

لازم به ذکر است که این مرکز به عنوان کلینیک ختنه نوزادان نیز فعالیت می‌نماید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره کلینیک ختنه نوزادان دکتر کامبیز هرمان مقدم به لینک آن مراجعه نمائید.

دکتر کامبیز هرمان مقدم به عنوان دکتر ختنه در تهران در این کلینیک، عمل ختنه نوزادان را در محیط بهداشتی و با استفاده از لوازم استریل توسط دستگاه اتوکلاو و دستگاه فیکس کننده نوزاد هنگام ختنه، انجام می‌دهد.

یکی از خصوصیات دکتر ختنه توانا و همراه و مشاوری صمیمی بودن برای مشاوره ختنه می‌باشد. همین طور خصوصیت دلسوزی برای کودک از موارد مهمی است که برای انتخاب دکتر ختنه باید به آن توجه داشته باشید.

دکتر کامبیز هرمان مقدم، دکتر ختنه تهران و دکتر متخصص اطفال در یوسف آباد، دارای سابقه بیش از ۱۰ سال در زمینه ختنه می‌باشد.

* این مطلب صرفاً یک خبرآگهی است و خبرگزاری مهر در خصوص محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4814088

منبع: مهر

کلیدواژه: بارداری واکسن بیماری عفونی 9 دی بوشهر ایلام قزوین آلودگی هوا انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند گرگان شیراز شهرکرد مشهد استانداری سمنان گردشگری صفحه اول روزنامه های استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۹۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟

به گزارش همشهری آنلاین، PFOA نوعی از ترکیبات PFAS (مواد پر و پلی فلوروآلکیل) است که «مواد شیمیایی برای همیشه» نیز نامیده می‌شوند، زیرا تجزیه نمی‌شوند و مدت‌ها در طبیعت ماندگار هستند.

PFOA زمانی معمولاً در تولید پوشش‌های نچسب استفاده می‌شد که معروف‌ترین آن تفلون بود که بوسیله شرکت دوپونت اختراع و توسط شرکت اسپین‌آف یا زایشی آن به نام چمورس تولید شد.

پس از ابراز نگرانی‌ها و فشار آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) آمریکا در مورد خطرات بهداشتی مرتبط با PFOA در اوایل دهه ۲۰۰۰، شرکت دوپونت شروع به حذف تدریجی PFOA از محصولات خود کرد.

این امر پس از یک دادخواهی دسته جمعی در سال ۲۰۰۱ صورت گرفت که نشان داد دوپونت به خوبی از خطرات سلامتی مرتبط با ترکیب شیمیایی خود آگاه بوده و به مردم اطلاع نداده است، از جمله جوامعی که سلامت آنها تحت تأثیر رواناب کارخانه تولیدی شرکت قرار گرفته است.

تولید PFOA منجر به انتشار طولانی مدت آن در محیط زیست و آلودگی گسترده محیطی، از جمله آب آشامیدنی می‌شود. ما بر اساس مطالعات متعدد بر روی حیوانات و انسان‌ها می‌دانیم که PFOA با بسیاری از مضرات بهداشتی از جمله سرطان کلیه، سرطان بیضه، افزایش کلسترول، فشار خون بالا مرتبط با بارداری و بیماری تیروئید مرتبط است.

اما در حالی که PFOA ها حذف شدند، با انواع دیگری از PFAS جایگزین شدند که مشخص شد که مضرات بهداشتی مشابهی دارند و در محیط زیست پایدار هستند.

PFAS به طور کلی، با آسیب‌های بهداشتی مانند افزایش سطح کلسترول، خطر بالاتر سرطان کلیه و بیضه، کاهش پاسخ واکسن در کودکان و تغییرات در آنزیم‌های کبدی مرتبط است.

برخی ماهیتابه‌ها ممکن است دارای برچسب فاقد PFOA باشند، اما ممکن است حاوی PFAS‌های دیگری باشند.

چه باید کرد؟

اگر یک تابه نچسب معمول دارید که قبل از سال ۲۰۱۵ تولید شده‌اند، بهترین کار آن است که آنها را دور بیندازید، چرا که احتمال زیادی دارد که حاوی ‌PFOA باشند. اما حتی اگر تابه‌ای را پس از سال ۲۰۱۵ خریده باشید، هنوز ممکن است حاوی PFAS باشند.

ایمن‌ترین راه این ست که تابه‌ای بخرید که اصلاً با عنوان نچسب وارد بازار نشده باشد. انتخاب انواع دیگر ظروف آشپزی بدون PFAS – که ممکن است شامل تابه‌های نچسب فولاد زنگ‌نزن یا سرامیکی باشند، می‌تواند قرارگیری در معرض PFAS را کاهش دهد.

از طرف دیگر کارشناسان می‌گوید هیچ مطالعه‌ای وجود ندارد که خطر قابل‌توجهی برای سلامتی به علت از استفاده از تابه‌های نچسب را مستند کرده باشد.

PFAS در همه جا وجود دارد و قرار گرفتن در معرض آنها در زندگی روزمره از چیزهایی بسیار فراتر از ظروف آشپزی ناشی می‌شود.

تقریباً همه افراد در حال حاضر مقادیر قابل‌توجهی PFAS در خون و بافت‌های خود دارند که بیشتر آن از آب آشامیدنی آلوده، آلودگی در برخی غذاها و مواد بسته‌بندی مواد غذایی، گرد و غبار و مجموعه‌ای از محصولات مصرفی دیگر ناشی می‌شود.

اگر می‌خواهید ماهیتابه نچسب خود را نگهدارید، حداقل، باید مراقب نحوه استفاده از آن باشید. یک مطالعه در سال ۲۰۲۲ نشان داد که یک تابه نچسب خراشیده می‌تواند ریزپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها را در غذا به جای بگذارد منجر به انتشار مواد شیمیایی بالقوه مضر در غذای شما شود. درست مانند PFAS، مردم روزانه در معرض میکروپلاستیک ها هستند و دانشمندان هنوز به طور قطعی از خطرات بهداشتی آنها مطمئن نیستند. با این حال، اگر می‌خواهید از خطرات احتمالی مرتبط با میکروپلاستیک‌ها اجتناب کنید، ظرف نچسب خود را به محض اینکه خراشید یا سطح نچسب آن از بین رفت، دور بیندازید.

همچنین از دادن حرارت زیاد به ظرف اجتناب کنید، پوشش تابه نچسب در دماهای بالا، پوشش روی یک تابه نچسب می‌تواند تجزیه شود و مواد شیمیایی را در هوا آزاد کند. به همین دلیل است که نباید ظرف خالی را گرم کنید، زیرا می‌تواند به سرعت و به میزان بیشتری داغ شود.

در نهایت، «مواد شیمیایی برای همیشه» یا PAFS که در بسیاری از تابه‌های نچسب معمول یافت می‌شوند، در محیط نیز رایج هستند - و احتمالاً روزانه در معرض آنها قرار می‌گیرید. تحقیقات بیشتری برای تعیین اثرات PFAS بر سلامت و اینکه آیا تابه‌های نچسب معمو ل منبع بسیار قوی آنها هستند، مورد نیاز است. با این حال، اگر نگران هستید و ترجیح می‌دهید ایمنی را رعایت کنید، می‌توانید گزینه‌های جایگزین تابه‌های نچسب را امتحان کنید.

کد خبر 847294 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز ظرف و ظروف

دیگر خبرها

  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان